Volkswagen Golf kommer att släppa nya Targa karossen – Bilandia.se

© Tillhandahålls av Bilandia

Bilderna är tagna från caradvice.com.au

Nya generationens Volkswagen Golf kan komma att få en Targa modifiering. Enligt CarAdvice som hänvisar till en källa inom företaget, kan detta komma att ske under 2017-2018. Nyheten sägs vara baserat på T-ROC som infördes förra året. I modellprogrammet ingår även en ersättare till Volkswagen Golf i en cabriolet som en möjlig konkurrent till Range Rover Evoque cabriolet.

Enligt inofficiella uppgifter kommer utbudet av bensin motorer att variera från 1.0 till 1,8 liter, och dieselmotorerna från 1,4 till 2,0 liter. Motoreffekterna på: 105-190 hk. Det är heller inte uteslutet med kommande hybridmotorer.

Dessutom planerar Volkswagen att utveckla en ny crossover baserat på åttonde generationens Volkswagen Golf. Företaget lovade att presentera nykomlingen 2018 som kommer att tillverkas i två versioner. Justeringar av standardiserad hjulbas kommer att avse Europa, en utökad version kommer att erbjudas för USA och Kina. Bilen kommer att få 4MOTION system, ökad markfrigång samt ytterligare skydd för underredet.

Bilderna är tagna från caradvice.com.au

comments powered by