Om bilandia.se

Bilandia.se hjälper dig att köpa eller sälja bil. Det är inte bara en webbplats där vem som helst kan söka eller lägga upp en annons, vårt mål är att skydda våra användare mot de problem som är förknippade med köp och försäljning av bilar.

Bilandia.se hand tar om varje kund. Därför vi publicerar information om kostnader för skatt, försäkring och genomsnittlig bränsleförbrukning per år för varje enskilt fordon på vår webbplats. För att bibehålla säkerhet innan data publiceras, har säljaren möjlighet att dölja information om bilen. Med vårt system kan du skydda dig mot skräppost och samtal från försäljare. Vi tillhandahåller även köpeavtal som granskats av advokater.

Vi vill göra bilmarknaden säkrare och mer bekväm för vanliga användare. Därför har vi skapat en miljö där människor både kan köpa bil, besiktning och även studera specifikationer om aktuell bilmodell, brister och feedback och närmaste bilservice. Utöver dagliga bilnyheter så provkör vi en ny bil varje vecka, och presenterar testkörningar tillsammans med omdömen.

Bilandia.se strävar efter att vara en plats även för dig som inte har stora kunskaper om bilar, där du kan vara säker på att hitta en bil eller sälja en bil.

Lägg in annons

Bilannonser

Hitta din drömbil med en enkel och intuitiv sökfunktion. Få reda på direkt vad din bil kommer att kosta per månad.

Bilverkstäder

Behöver du byta oljefilter eller har luftkonditioneringen slutat fungera? Hitta en serviceverkstad nära dig, kontakta den direkt om du vill.

Tekniska data

Dra nytta av vår databas med tekniska specifikationer. Jämför dina favoritbilar, välj önskat bilmärke och modell.

Motornyheter

Fortfarande osäker på vilken typ av bil du vill köpa? Läs om för- och nackdelarna för ett specifikt bilmärke och bilmodell, läs recensioner och resultat av testkörningar. Du hittar även de senaste nyheterna från biltillverkare över hela världen.

Vi behandlar Facebook som ett eget internet. Vi bjuder in till diskussion, ställer frågor, svarar på tal. Vi uppmanar förstås alla som jobbar på Bilandia att gilla eller allra helst dela sånt de gillar för spridningen. En stor del är dela med oss av saker vi jobbar med eller lanserar.

https://www.facebook.com/Bilandia.se

Twitter

Vi skriver kort och snabbt. Länkar till bra grejer på nätet (sidor och artiklar), releaser från Bilandia och nyheter om Bilandia.

Kontakta oss direkt

Har du frågor eller kommentarer? Skriv då gärna några rader till oss. Du är även välkommen att ringa till oss på +46 7 085 57 588.

Din e-post har skickats!

Fel. Verifiera dina uppgifter!

Vill du veta mer om Bilandia eller har du frågor om samarbeten är du välkommen att kontakta oss på:

info@Bilandia.se

Bilandia.se ägs av Bilsoft AB.

Bilsoft AB

Styrelsens säte: Stockholm

Org.nr. 556922-8801

Din e-post har skickats!

Fel. Verifiera dina uppgifter!