Familjebil Citroen C4 Picasso med 1.6 liters motor – Bilandia.se

Recensioner – 2014-11-27

Jag vill berätta om min familjebil Citroen C4 Picasso med 1.6 liters motor på (155 hk). Det jag verkligen gillar hos bilen är design och utrymme. Stora fönster och att alla säten är individuellt inställbara med reglage, det gör förarsätet bekvämt för föraren.

Vid valet mellan Citroen C4 Picasso och den sjusitsiga Citroen C4 Grand Picasso, tänk på att det är lättare att parkera den kortare bilen. Den franska bilen är mycket dynamisk med sin turbomotor på 155 hästkrafter, och tillsammans med automatisk växellåda erbjuder den en dynamiska körning. Bränslekonsumtionen ligger i genomsnitt på 11-11,5 liter vid stadskörning, och ca 5,5 liter vid motorvägskörning i en hastighet av 90 km/t.

FÖRDELAR: Unik konstruktion utan och innan. Säkerhet – både aktiv och passiv. Kapacitet – Baksätet kan ställas in på alla tänkbara sätt. Automatisk handbroms. Ytterligare eluttag på baksidan.

NACKDELAR: Svag klimatkontroll. Passagerare kan inte ställa ifrån sig större muggar från McDonalds. Det saknas USB-ingång och Bluetooth för anslutning av mobiltelefon.

Tillverkningsår: 2010

Innehavstid: Från 2 till 3 år

Unik konstruktion utan och innan

Säkerhet

Kapacitet

Automatisk handbroms

Ytterligare eluttag på baksidan

comments powered by