Recensioner – 2015-02-25

Motor och växellåda: Motor på 1,4 liter och den manuella växellådan anses vara en av de mest tillförlitliga för denna bil. Dynamiken är det inget fel på, men luftkonditioneringen för 2-3 personer lämnar en del i övrigt att önska. Jag kommer aldrig att glömma hur du spårar mat med en hastighet av 70-5 överföring inför den branta backen – någon gång känner att bilen kommer att rulla ner nu, var tvungen att flytta till den tredje växeln. Motorn var fick inga problem på vintern. Bränsleförbrukningen ligger på höga 6-7 liter per 100 km vid landsvägskörning, och stadskörning med hög trafik ligger den på 10 liter. Jag anser att det är mycket för denna motor.

Inredning: Utrymmet är trångt för personer över 185cm. För mig själv är det omöjligt att sitta bekvämt i baksätet. Bullerisolering är mycket dålig svag, däremot är sätena är bekväma.

Kaross: En hel del repor och småskador efter att bilen alltid varit parkerad på gatan, men ingen rost efter 2 års användning. Det är även värt att notera att metallen är mycket tunn.

Om du har en begränsad budget och inte hittar en tysk bil, då är Peugeot 206 perfekt för stadskörning.

Tillverkningsår: 2001

Innehavstid: Från 2 till 3 år

Bekvämt

Smart men endast för stadsbruk

Kostnad

Fjädring

Bränsleförbrukning

Frigång

comments powered by