Recensioner – 2015-06-04

© Tillhandahålls av Bilandia

Hej alla! Jag brukar ofta läsa recensioner och har nu bestämt mig för att själv skriva om min egen bil, en Volvo V60.

Jag bytte från min tidigare Renault Megane II, vilken till stor del varit en angenäm upplevelse. Jag har nu sedan 2 år en Volvo V60, som jag har hunnit köra 3600 mil under denna tid utan några fel. Det som skiljer en sedanmodell från Volvo V60 är egentligen bara karossen, kupén är densamme. Mitt val beror till stor del på resor till landet med en stor hund, och att bilen har utmärkta köregenskaper, snabb växellåda, ljudisolering, material av både hög kvalitet och finish samt ett fördelaktigt utseende!

För att nämna några nackdelar hos Volvo V60, är utrymmet för bakre passagerare snålt tilltaget, men inte beroende på att det är för få platser. Fjädringen upplevs som lite hård, men det är ett personligt intryck efter 3 års ägande av en fransk bil. Många anser säkert att Volvo V60 fungerar optimalt.

Det är under vintern man märker att man kör en Volvo V60, bilen värms i allmänhet upp snabbt med varmluft och bilen startar utan problem. Till skillnad från de sedanmodeller jag kört i Belgien, är Volvo V60 den bil jag kommer fortsätta köra hemma i Sverige! Till sommaren funderar jag på att skaffa 18-tumshjul. Förbrukning vid stadskörning ligger på 10-12 liter, motorväg omkring 5-7 liter.

Tillverkningsår: 2013

Innehavstid: Från 2 till 3 år

Massor av utrymme

Värmer upp snabbt

Övervakning av döda vinkeln

comments powered by